Zaterdag 5 september 2020

KARPERKUILHAVEN

Programma

Zaterdag 7 september 2019

15:00 uur Muziekschool Boedijn
Ook dit jaar zal Muziekschool Boedijn uit Hoorn met topleerlingen weer een fantastisch concert verzorgen. Solisten op xylofoon, marimba, piano, saxofoon en dwarsfluit zullen uiteenlopende arrangementen ten gehore brengen. Diverse stukken worden in samenspel met het Amsterdam Brass Quintet gespeeld. In het bijzondere slotstuk zullen alle leerlingen gezamenlijk met het Amsterdam Brass Quintet te beluisteren zijn.

 

16:00 uur Amsterdam Brass Quintet
Het Amsterdam Brass Quintet weet op professionele wijze klassieke en moderne muziek te verbinden. Qua repertoire is niets te gek: ze spelen van Morricone tot Bach maar ook van renaissance tot jazz tot hedendaags. Alles is mogelijk. Het ensemble bestaat uit 5 professionele koperblazers, die vanuit hun studententijd al met elkaar samen spelen.
Het Amsterdam Brass Quintet staat erom bekend dat zij klassieke stukken van een moderne tint weten te voorzien. Net zoals ze altijd een klassieke draai weten te geven aan moderne nummers.

 

20:00 uur Opera highlights met Lilian Farahani, Martijn Cornet en Mengjie Han
De sopraan en rising star Lilian Farahani zal samen met de bariton Martijn Cornet een spetterende show opvoeren met opera highlights. Ze worden hierbij begeleid door Mengjie Han op de piano. 
Lilian Farahani vertolkte eerder grote rollen in bekende opera stukken zoals Mozarts Così fan tutte, Don Giovanni, en Die Zauberflöte.  
De bariton Martijn Cornet bleek al tijdens zijn studie aan het Conservatorium in Amsterdam een groot talent te zijn. Kort na zijn afstuderen had hij belangrijke rollen gezongen in de grote opera’s.
Mengjie Han studeerde aan verschillende conservatoria en heeft ondertussen tal van (internationale) prijzen gewonnen. Hij treedt regelmatig op in binnen- en buitenland. Op het programma van deze avond staan onder andere werken van Mozart, Puccini, Léhar en Bizet.
 

21:30 uur Joke Bruijs met het Frits Landesbergen Trio
De uit Hoorn afkomstige Frits Landesbergen zal samen met Joke Bruijs en zijn Trio een lekker swingende jazzy avond verzorgen, afgewisseld met wat Nederlands repertoire.
Joke Bruijs is een allround artieste: zangeres, comédienne, actrice, presentatrice en televisiepersoonlijkheid.  Sinds de jaren 90 heeft ze zich steeds meer gericht op het zingen van Jazzstukken. Frits Landesbergen behoort tot 's werelds beste vibrafoonspelers. Daarnaast is hij slagwerker, arrangeur en producent.  Deze combinatie zorgt voor een spetterend optreden van jazzy stukken. Als afsluiter van de avond zal traditiegetrouw “Het kleine café aan de haven” worden gezongen, maar dan in een nieuw fris jasje gestoken.

 

 

 

Programma 2020

Programma volgt

Contact

Stichting Hoornse Haven Concerten,
Mevrouw W.H.K. Smit
T: 06 4683 0327
E: [email protected]

 

Privacyreglement

Vrienden van de HHC

Bent u enthousiast en hecht u veel waarde aan dit jaarlijks terugkerend evenement, word dan vriend van de Hoornse Havenconcerten voor € 25,- per jaar. Uw financiele bijdrage kunt u storten op rekeningnummer: NL33INGB0675605105 t.n.v. Stichting Vrienden Hoornse Havenconcerten.
KvK nr.37134412

Volg ons